Lista de preturi pentru serviciile prestate

Spring Clean curatatorie haine / spalatorie haine va ofera servicii profesionale la preturi competitive. Astfel preturile practicate tin cont atat de calitatea serviciilor prestate cat si de concurenta in domeniu, noi straduindu-ne sa avem cel mai bun raport calitate/pret.

Pentru a va usura cautarea am ordonat articolele pentru care oferim servicii de spalare/curatare/calcare alfabetic.

Tabel preturi practicate pentru serviciile de spalare, curatare si calcare

Observatii preturi spalatorie haine

Preturile practicate sunt pentru articole cu grad de murdarie normala, fara pete deosebite de mari dimensiuni.

In cazul articolelor ce prezinta pete deosebite pe suprafete mai mari (sange, vopsea, cerneala, ceara, pete alimentare, vin, sucuri, rugina, etc.) un tarif suplimentar la pretul de baza se va aplica pentru curatarea acestor pete. Acest tarif se stabileste in functie de marimea si natura petei la fata locului de catre personalul nostru, si poate varia intre 6 lei si 50 lei.

In cazul petelor dificile societatea noastra nu garanteaza eliminarea totala a acestora, acest lucru depinzand de mai multi factori printre care : vechimea petei, natura acesteia, tipul materialului, etc.

Daca un articol nu se regaseste in lista noastra de preturi , pretul pentru acesta va fi stabilit orientandu-ne dupa un articol similar.

Termenul de executie a serviciilor noastre este de obicei cuprins intre 2-3 zile lucratoare, dar acesta se poate modifica in anumite perioade mai aglomerate pana la 7-8 zile.

Pentru executarea in regim de urgenta a serviciilor va fi perceputa o taxa suplimentara de urgenta in valoare de 10 lei/produs pentru servicii complete si de 5 lei/produs pentru servicii de calcare. Perioada de executie in regim de urgenta este de 24 H. Nu executam servicii de spalare/curatare/calcare pe loc!