Recomanda-ne si castigi!

Pentru ca noi suntem recunoscatori pentru orice ajutor primit, la fiecare 3 clienti directionati catre noi primesti 10% reducere pentru intreaga luna urmatoare! Tot ce trebuie sa faci e sa ne recomanzi la prieteni , familie, cunostinte, iar acestia sa mentioneze cand apeleaza la noi ca au fost indrumati de tine. Noi vom tine cont si la al treilea client vei primi un sms cu un cod de reducere valabil toata luna urmatoare.

22088813 ml

NOU! Abonamente lunare!

Bucura-te de viata si de timp liber fara grija curatatarii hainelor!

“Spring Clean” spalatorie / curatatorie haine Botosani a lansat noul pachet de abonamente lunare, care iti vor baga bani in buzunar si te vor ajuta sa iti dedici timpul lucrurilor care iti plac. Am studiat atent cerintele clientilor nostri si am gandit pachetele de abonamente pentru a acoperi cat mai bine necesitatile acestora. Profita acum de serviciile noastre de splatorie haine, curatatorie chimica si calcatorie profesionala.

Platesti mai putin, Cureti mai Mult

abeconomic

150 lei

abstandard

200 lei

abpremium

400 lei

Termeni si conditii abonamente

  • Informatii utile
  • Abonamentele nu vor fi considerate ca o reducere ci mai degraba ca un bonus, un plus valoare, prin care societatea noastra rasplateste clientii fideli.
  • Bonusul este mai mare procentual cu cat abonamentul este mai mare.
  • In cazul cand valoarea produselor predate de clientul care achizitionat un abonament depaseste valoarea totala a serviciilor oferite (valoare abonament +valoare bonus ) clientul va achita diferenta ramasa la ridicarea sau livrarea produselor, sau va putea achizitiona un nou abonament si diferenta se va scadea din acesta.
  • Valabilitate
  • Fiecare abonament are valabilitate 1 luna de zile de la data cumpararii lui. In cazul cand la expirarea lunii clientul nu a consumat intreaga valoare a serviciilor din cadrul abonamentului respectiv, in functie de fiecare tip de abonament poate beneficia de o perioada de gratie in care poate consuma valoarea ramasa sau poate pierde diferenta ramasa. Aceasta situatie nu se aplica in cazul prelungirii abonamentului sau achizitionarii unui nou abonament, caz in care valoarea ramasa neconsumata se adauga la valoarea noului abonament.
  • Abonamentele nu sunt rambursabile, indiferent daca clientul nu a beneficiat de serviciile din cadrul abonamentului la expirarea perioadei de valabilitate a acestora, datorita faptului ca nu a solicitat efectuarea serviciilor oferite, sau orice alte motive care nu cad in responsabilitatea societatii. In cazul in care clientul nu a beneficiat de serviciile oferite in cadrul abonamentului datorita unor factori care au fost cauzati si intra in responsabilitatea societatii noastre, acesta poate solicita extinderea perioadei de valabilitate a abonamentului pentru inca 1 luna sau poate cere restituirea in tot sau in parte a valorii platite din abonament pentru care nu a beneficiat de serviciile noastre. Bonusul aferent tipului respectiv de abonament va fi la randul sau dimensionat la procentul din abonament pentru care clientul a beneficiat de servicii.
  • Abonamentele nu se pot modifica odata cumparate. 
  • Abonamentele se pot transmite altei persoane doar cu anuntarea in prealabil a societatii noastre pentru a putea fi operat transferul.
  • Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica, elimina sau adauga valoarea, beneficiile si conditiile abonamentelor in functie de politica sa de vanzari. Modificarile operate nu vor produce efecte asupra abonamentelor deja achizitionate.